Molba

Molba za pomoć pri organiziranju

Festivala hrvatskih duhovnih pjesama – HosanaFest

Ovom molbom Vas lijepo umoljavamo za pomoć pri organizaciji Festivala hrvatskih duhovnih pjesama u Subotici – HosanaFest. Ovo je ujedno jedini ovakav festival u nas, a humanitarne je naravi – prihod od ulaznica, kao i sredstva prikupljena pri prodaji festivalskoga CD-a ili DVD-a, namijenjen je kao pomoć Humanitarno-terapijskoj zajednici za pomoć ovisnicima – Hosana. Cilj ovoga festivala je pjesmom slaviti Gospodina, potaknuti na veću pobožnost, a ujedno pomoći ljudima (osobito mladima i glazbenicima) ostvariti Bogom dane talente. Sve je to ujedno prigoda za okupljanje i druženje.

Organizirati ovakav festival nije nam moguće bez financijske pomoći. Stoga Vam se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i potpori. Svjesni smo da ćete nam pomoći u granicama svojih mogućnosti.

Svoju pomoć možete nam dostaviti na našu adresu ili putem žiro računa kojega HosanaFest ima otvoren u NLB banci na broj:
310-203371-36 (za dinar) PIB 106505897
matični broj: 28008317
ili
00-708-0200357.7 (strana valuta)
Hvala Vam što ste nam spremni pomoći. Molimo Vas da nam javite želite li ostati anonimni pokrovitelj ili ne, jer ćemo sve pokrovitelje u okviru festivala reklamirati.

 

Festivalske pjesme bit će ujedno naše molitve za sve naše dobročinitelje. “Tko pjeva, dvostruko moli” – rekao je sv. Augustin.

 

Uz izraze zahvalnosti, lijepo Vas pozdravljamo.

U Subotici, 12. rujna 2010.

Organizacijski odbor